Изпомпване

През годините в „Соколов ООД“ имахме щастието да преминем през няколко бетон помпи на марките Schwing и Cifa, които са най-реномираните в тази област. Закупуването на чисто нови бетон помпа и пуми за нас беше стъпка към подобряването на нашия автопарк и ни позволява да предлагаме безпроблемни и качествени услуги на нашите клиенти.

ПОМПАТА ни е с 47-метрова стрела, частично направена от карбон, което намалява вибрациите при изпомпване и допринася за по-сигурна и лесна употреба на обекта. Машината може да изпомпва до 180 кубични метра на час – достатъчно да задоволи и най-големите обект.

ПУМИТАТА са на 4-осни платформи на Mercedes и с надстройки Cifa-MK28L-5. Комбинирайки бетоновоз и бетон помпа, пумитата събират две машини в една и това позволява за по-ефективна и бърза доставка на бетон.

Изпомпването на бетон е неободимост на всеки един строеж, но реализацията може да бъде опасна. От голямо значение за използването на тези високи и тежки машини е стабилизирането им, което е занаят само по себе си в тесни градове като Велико Търново. Затова, след като подадете своето запитване, наш оператор ще огледа обекта и ще даде своето становище за възможността за изпънение. Щом потвърдим, че обекът може да бъде изпълнен, отговорността е наша.

0
БЕТОНПОМПИ
0
МИКСЕР БЕТОНПОМПИ
Други услуги