Транспорт на изделия

„Соколов ООД“ може да доставя изделията си както до всички краища на България, така и извън страната. Разполагаме с две платформи и три влекача, които във всеки един момент могат да бъдат командировани за доставка на изделия. От най-малките ни павета (10х10 cm) до 4-тонни тръби, можем да доставим всичко до желаната от Вас дестинация. Един курс може да докара до 30 тона изделия – това са 18 евро палета.

За да осигурим бърза доставка при по-големи поръчки, си партнираме с доказани логистични фирми от цялата страна. А за транспорт на по-малки поръчки, за които използването на 40-тонна композиция не е оправдано, можем да Ви свържем или да наемем транспорт от местни фирми, които имат широка гама от камиони – камиони с кранове, самосвали и други.

0
ВЛЕКАЧИ
0
ПЛАТФОРМИ
Други услуги

Транспорт на бетон

„Соколов ООД“ разполага с пет бетоновоза и две пумита (бетоновоз с помпа) за транспортиране на бетон. Машините са от световно утвърдени марки на строителна техника – MercedesCifa, и Man.

Изпомпване

Изпомпването на бетон е неободимост на всеки един строеж, но реализацията може да бъде опасна. От голямо значение за използването на тези високи и тежки машини е стабилизирането им, което е занаят само по себе си в тесни градове като Велико Търново.